Categories:

Akustik, sesteki titreşimi ve yankıyı inceleyip düzenleyen bir ses bilim alanıdır. Müzik veya  ses kaynaklı sunumların yapıldığı alanda ses kalitesinin düzenlenmesini ve insan duyumunun daha net ve temiz olmasını sağlayan akustiğin ses sunumu yapılan alanlara uygulanması akustik değeri olan malzemeler ile gerçekleştirilir.

FeltBI IzoBOZZ ses yalıtım ürünlerinin akustik kullanımda verdiği sonuçlar alternatiflerine göre sunduğu ek değerler hesaplandığında ortalamanın çok üzerindedir. Sert Keçe (petfelt) uygulamalarından yutum değeri yüksek ürünlere kadar çok geniş bir alanda yalıtım sunan firmamız sesli sunumunun yapıldığı her alanda size en etkili çözümleri sunar. Konferans salonlarından bar ve restoranlara kadar her alanda kesin sonuç elde edersiniz.

FeltBI IzoBOZZ ürünleri akustik, ses ve ısı yalıtımı gerektiren her alanda en iyi çözüm ortağınız.

#feltbi #izobozz #keçe #yalıtım #sesyalıtımı #ısıyalıtımı #geridönüşüm #mantolama #dekorasyon #izolasyon #şapaltı #dışcephe #içcephe #akustik  #felt #feltinsulation  #nonwoven #insulation #ısı #ses #reach #certificate #sağlıklı #antikanserojen #cahidebar #cahidemuzikhol

No responses yet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Translate »