Categories:

Enka İnşaat ortaklığı ile yapılan ve Hırvatistan’ı pan-Avrupa ulaşım koridorlarına bağlayan 156 km’lik Bregana-Zagreb-Dubrovnik Otoyolu inşaasında Feltbi İzobozz polyester elyaf keçeleri ile ürettiğimiz Feltbi Beton battaniyesi ürünlerimiz kullanılmıştır.

Gerçek ısı yalıtımı sağlayan ürünlerimiz betonun sıcaklığını dengede tutarak yapılan inşaatın kalitesini arttırır. Kışın çetin hava koşullarında betonu don etkisinden koruduğu gibi sıcak havalarda da hızla koruyan betonun su kaybını önleyerek çatlamasına engel olur. Dış yüzeyinde kullanılan brandalar su geçirimsiz ve hava koşullarından uzun süre etkilenmeyen polietilen malzemelerden imal edilir.

Üretiminizin kalitesine değer veriyorsanız siz de %100 polyester elyaftan üretilen Feltbi Beton Battaniyelerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için : www.betonbattaniyesi.com

#feltbi #izobozz #keçe #yalıtım #sesyalıtımı #ısıyalıtımı #mantolama #dekorasyon #izolasyon #dışcephe #içcephe #akustik  #felt #feltinsulation  #nonwoven #insulation #ısı #ses #topkapisarayi #enkainsaat #betonbattaniyesi #concreteblankets #betonyorganı

No responses yet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Translate »