Baffle Tavan sistemleri, Ortama şık görüntü sağlamasının dışında, en önemli işlevi ses yalıtımı sağlaması ve yüksek performans akustik sağlayabilen paneller olmasıdır. Akustik Baffle Tavan Panelleri ortamdaki yankılanmaların, ekoların , ses kirliliği ve gürültü önleme çözümünde kullanılan en önemli ses yalıtım ürünlerinin başında gelir.

Baffle akustik paneller, özel cam yünü yapıları sayesinde, Ses emici baffle panellerin yüzeyine çarpan ses dalgasındaki enerjinin , panelin gözeneklerindeki sürtünme ile ısı enerjisine dönüşerek yüzeyden geriye yansıyan ses enerjisinin azalmasını sağlamaktadır.

Endüstriyel Ses Kirliliklerin de dahi kullanılabilen Akustik Baffle sistemleri mekan içerisinde çalışmakta olan makinelerin çıkarmış olduğu yüksek gürültüleri absorbe ederek, mekan içerisinde daha sağlıklı bir çalışma ortamının oluşmasını da sağlamaktadır.

Baffle Tavan Sistemleri Kapalı alanların tavanları asma tavan veya diğer uygulamalar ile akustik için yeterli yüzey alanına sahip değilse absorpsiyon yüzeyinin arttırılmasını sağlayabilme amacıyla kullanılmaktadır. Akustik verimliliği kullanılan baffle adedi ve ebatları belirlemektedir. Doğru projelendirmek bu anlamda çok önemlidir. Akustik mühendislerimiz tarafından Akustik Tavan Proje detaylarınıza göre similasyonlar hazırlanarak anahtar teslimi çözümler sunulmaktadır.

Akustik baffle panel tavan sistemleri ses yankılanmasının sorun olduğu her alanda kullanılabilir.

Delikli ahşap tavan karolarının arkasına akustik kumaş modellerimiz kaplanarak uygulama yapılmaktadır. İsteğe bağlı farklı renklerde üretim yapılabilmektedir.

Baffle Tavan Projelerinde Çalışma şeklimiz

Akustik uygulama firmalarının kalite niteliklerinin ve güvenilirliklerinin en büyük göstergelerinden biri de akustik ölçüm kabiliyeti ve raporlama teknik dili gelmektedir. Karmina perde olarak , Mevcut uygulama projesinde akustik ölçüm ve raporlama yapılmamış ise akustik ölçüm ve raporlama kalemini mutlaka tekliflerimize eklemeye çalışırız.

Baffle tavan sistemleri maliyetleri oldukça yüksek sistemlerdir. Akustik ölçüm ve raporlama sayesinde, gerek proje gerek uygulama işlerinin nitelik ve niceliklerini sonuç rapor olarak en uygun uygulama, En düşük maliyetlerle belirlenmesi sağlanarak işverene sunulmaya çalışılmaktadır.

Akustik konforun kulaktan dolma bilgilerle gelişigüzel sağlanamayacağını, kaliteye ulaşılamayacağını bilerek, sektörü bu noktada bilinçlendirmek için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışmaktayız.

Akustik baffle tavan panel uygulamasının yanı sıra akustik mekan ölçümleri, akustik raporlama ve akustik danışmanlık hizmetleri de hizmet bünyemiz içerisindedir.

No responses yet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Translate »